עו"ד נטלי עברון – שותפה במשרד "שטייף -עברון סידס"
מתמחה בייצוג דיירים בהתחדשות עירונית. מנהלת הפורום המשפטי של האתר המרכז לתמ"א 38, מרצה ושותפה בפאנלים מומחים בתחום התמ"א, פינוי בינוי ובייצוג דיירים בלבד בתחום ההתחדשות העירונית.
התחדשות עירונית וליווי דיירים לא יכול להיות עוד "תיק" במשרד – היא רואה בתפקיד שלה שליחות יומיומית.
עו"ד נטלי עברון – מבין אותן נשים בונות, מובילות ומשפיעות בחברה הישראלית -נבחרה וקיבלה אות הוקרה במעמד מרגש על הישגיה בענף הנדל"ן מאת מגזין הבלוק.
מאת -קרן שרה -חיות
קרדיטים
צילום – ליאת מנדל
איפור ושיער – יאיר דניאל
סטיילינג -סופי רוזנבאום
"מדובר קודם כל במערכת יחסים אנושית וזמינה עם לקוחות, אנשים, בשר ודם לרוב עם אנשים לא מהתחום ועם הדירה היחידה שיש להם. המטרה שלנו היא להנגיש להם את המידע המשפטי, לייצר הסכם משפטי בריא ולהיות זמינים עבורם לכל דבר ועניין לאורך כל חיי הפרויקט".
יום האישה הבינלאומי מציין השנה במיוחד בסימן "נשים בונות" ומתייחס בין היתר לתקופת הקורונה -ובפעילות בצל הקורונה, האתגרים וההשלכות – צייני את האתגרים שעברת/עוברת והאם נאלצת ליצור "יש מהאין".
תקופת הקורונה הייתה והנה תקופה של חוסר וודאות וסימנה עבורנו את היכולת להתמודד עם הלא נודע ולצאת ממנו למקומות בריאים, יצירתיים ומוצלחים יותר.
בדיוק מהמקום הזה, מצאתי את האור והפכנו את הלימון ללימונדה. עברנו לפגישות פרטניות עם לקוחות, מצאנו את הזום ככלי אפשרי לעדכונים של בעלי הדירות, ביצענו כנסים בפלטפורמות יצירתיות ושונות. בגלל שהיה מדובר בתקופה בה אנשים איבדו אמון והיו חרדים, הגדולה הייתה לתת לכל אחד ואחת מהלקוחות את הזמינות המרבית ואת האמונה שניתן, רצוי ואפשר להתקדם קדימה. גם בתקופות קשות כאלה.
"האני מאמין" של עו"ד נטלי עברון
כנות ונאמנות, תוך מתן דגש על השירות המקצועי ללקוח ומענה לצרכיו.
מה שמנחה אותי ושאני מאמינה בו – הינו מתן פתרון כולל בסוגיות הניצבות בפני לקוחותיי בפרויקט של התחדשות עירונית ותוך מתן יחס אישי לכל לקוח.
כל אחד ואחת מבעלי הדירות בפרויקט הוא עולם ומלואו.
האני מאמין שלי, הוא הרצון הכנה והמכיל לתת שירות משפטי זמין, מקצועי, עם הסכמים בריאים של התחדשות עירונית.
אישה מעוררת השראה בעינייך
בארץ- דורית בייניש. הנשיאה הראשונה של בית המשפט העליון. אישה אמיצה שעמדה בחזית המערכה הקריטית של שמירה על שלטון החוק במדינת ישראל, בזמן שכוחות גדולים פעלו נגדה.
בחו"ל- רות ביידר גינסבורג השופטת היהודייה הראשונה בית המשפט העליון בארצות הברית, ממייסדות פרויקט הנשים של האיגוד האמריקאי לחירויות אזרחיות. אחת הנשים ששימשו בחייהן מופת ודוגמה לתרומה העצומה של הנהגה נשית לחברה. נאבקה למען השגת שוויון מגדרי עבור נשים.
אם הייתה לך היכולת לחולל שינוי ברמה הארצית לכל נושא קידום מעמד האישה – איזה שינוי היית מובילה?
הייתי מייצרת פלטפורמה נשית שווה בכל ארגון, משרד ממשלתי, פרטי וציבורי, שם הייתי מחייבת ייצור שוויון מגדרי זהה לגברים בהעסקת נשים בכל תחומי הנדל"ן, בין אם משרדים ממשלתיים, ציבוריים ובין אם במשרדים פרטיים.
היכולת שלנו כנשים לזהות סיטואציות, להיות רגישות למצבים ולדעת לרכך היא תכונה שאין שני לה וזה הכוח האמיתי שלנו.
בנושא השכר הייתי מקדמת שינוי חקיקתי לשוויון מגדרי בנושא התגמול. כנשים בונות אנו יכולות גם להיות נעימות ומסבירות פנים ובמקביל אסרטיביות, לדרוש (ולקבל) את המגיע לנו בתחום הכספי. המצב הקיים לפיו נשים משתכרות כ -30% פחות בגין אותה עבודה הוא בלתי נסבל. לא הולם חברה ליברלית המתיימרת להעניק שכר שווה בגין עבודה שווה.
אם נראיין אותך בעוד כעשור, איפה תרצי להיות?
בריאה ומאושרת, עושה בדיוק את אותו הדבר, מייצגת ומלווה דיירים בתחום הנישתי הזה של ההתחדשות עירונית.
טיפ הכי חזק שתוכלי לשתף להצלחה?
לקום כל בוקר ולהודות על הלא מובן מאליו.
להקשיב.
להיות עם תשוקה אמיתית למה שאת עושה.