כאן מבשלים!
במטבח הזה יש תנור שפועל עם מערכת בינה מלאכותית, בלוק בישול שנמצא גם במטה גוגל וזו רק ההתחלה…
בני הזוג ראו לנגד עיניהם בית מאוד משפחתי, מרווח ומזמין בו יוכלו לארח ולבלות בחיק המשפחה, אורחים וחברים כל זאת כפסע מחוף הים והגינה המוריקה. המטבח הייחודי, ששטחו כ-30 מ"ר, מתאפיין בפונקציונליות מרבית ותוכנן בצמוד לבעלת הבית- בשלנית בחסד שהגדירה במדויק את הדרישות והצרכים שעלו מתוך ניסיון רב השנים שצברה. הואיל והמטבח חשוף כולו לים בחר האדריכל רמי גיל להשתמש בפלטת גוונים בהירה וניטרלית שתתן את מלוא הכבוד לנוף. בסכמה המונוכרומטית שרובה ככולה על טהרת הלבן שילב האדריכל נגיעות של נירוסטה וכן משטח אבן בזלתית-גרניטית טבעית כהה במרכז החלל. בתוך כך שולבו מיטב הטכנולוגיות המתקדמות והמוצרים המקצועיים ביותר בתחום הבישול, שהופכים את החוויה הקולינרית באמת ליוצאת דופן.
"בעלי הבית, ובפרט האישה, אוהבים לבשל וככאלה החליטו לבחור עבור המטבח מכשירים שלרוב רואים במטבחים של מסעדות הגורמה ומאפשרים לשפים הגדולים בעולם להגיע לתוצאות הטובות ביותר מבחינת טכניקת הבישול, שמירה על איכות חומרי הגלם ואיכות המזון", כך לדברי יעל מוסקוביץ, מבעלי ניגא שף FOR HOME , יבואנית מותגי הפרימיום למטבח.
אחד הפיצ'רים הבולטים הוא תנור ה- combi steamer מבית היוצר של המותג הגרמני Rational- מהמובילים בתחום הבישול החכם. "התנור מאפשר להכין מנעד רחב ומגוון של מנות, החל מעוגה בחושה בסיסית אך עשויה לשלמות ועד לצלייה מורכבת בשלבים over night ". מסבירה מוסקוביץ. "הוא עשוי נירוסטה חוץ ופנים ומצויד בטכנולוגיות ייחודיות. מערכת ההפעלה שלו משלבת בינה מלאכותית- החיישנים מחשבים במדויק את תנאי סביבת הבישול והאפייה ויודעים לטפל במזון לכדי תוצאה מושלמת. הבחירה לשלב אותו כאלמנט מרכזי ונוכח בחלל, קשורה לעובדה שהוא משמש כשחקן מפתח. הוא מאפשר למשל להפיק תוצרים קריספיים ועסיסיים ללא טיגון בשמן וללא ריחות של טיגון, בישול בטמפרטורה מבוקרת לזמן ארוך בטכניקת Sous-videועוד. התנור כולל גם תכנית אוטומטית לניקוי עצמי".
פריט מסקרן נוסף ששולב הוא בלוק בישול מתוצרת המותג המוביל AMBACH מאזור חבל טירול- מהוותיקים בעולם שמתמחה בתכנון ויצור יחידות בישול מקצועיות CUSTOM MADE לטובי בתי המלון, אוניות הפאר ומסעדות הגורמה ברחבי העולם. "בארץ את יחידות הבישול של המותג ניתן למצוא במלונות יוקרה כמו וולדורף אסטוריה וממילא בירושלים, במטה Google בתל-אביב, במסעדת קלארו ועוד מטבחים מכובדים", מספרת מוסקוביץ. "כל יחידה נתפרת על פי בקשותיו של הלקוח- מבחינת המידה ואמצעי הבישול שמשולבים בה. במקרה זה בחרו בעלי הבית ביחידה שמאפשרת בישול בצורה מרווחת ושולבו בה מבערי גז עוצמתיים שמאפשרים לווסת את עוצמת הלהבה החל מלהבה קטנה ביותר וכמעט בלתי נראית לבישול ארוך, צמצום רטבים, עבודה עם שוקולד, וכלה במבערים חזקים מאוד. הם תוכננו כך שיהיו נוחים לניקוי בקלות. עוד תוכננה יחידת Griddle- משטח צליה מקצועי לצלייה של בשר, דגים וירקות לצד מנות קלילות כמו פנקייקים, חביתיות, ביצי עין וכו'. מתחתיהם ניצבת יחידת תנור סטטי שמופעלת על גז ומפזרת את החום לאורך הבישול והאפייה באופן מבוקר".
פריט נוסף במטבח שקשה להסיר ממנו את העיניים היא מכונת הקפה האייקונית מדגם E61 של המותג האיטלקי FAEMA שעיצובה הוא מהידועים והמוכרים בעולם. היא בשימוש בבתי הקפה הנחשבים והמכובדים באיטליה. עשויה מנירוסטה, בעלת מקציף חלב מובנה וניתן להקציף תוך כדי הפקת הקפה. המכונה אהודה במיוחד על חובבי קפה שמבינים בניואנסים העדינים של הפקת קפה איכותי לצד עיצוב אלגנטי- הקלאסי".
חברת ניגא שף- For Home מושב נורדיה
לתיאום פגישה חייגו 09-8301001
https://www.nyga-chef.co.il/