לא על האי לבדו
מעמדו של האי במטבח הישראלי רק מוסיף לצבור תאוצה. בבתים רבים הוא הופך לציר דינמי ומרכזי המשמש הרבה מעבר להכנות ועבודה במהלך הבישול ומכיוון שיש לו מגוון יישומים והוא נמצא במרכזו של החלל הפעיל בבית מושקעים בתכנונו ובעיצובו מחשבה יתרה שתהפוך אותו לכלי פרקטי ו-ויזואלי מיטבי. מותג המטבחים האיטלקי Doimo Cucine, המיובא ארצה על ידי חברת דא קוצ'ינה מציע במסגרת קולקציות המטבחים המעוצבות מגוון רחב של איים בשלל סגנונות וחומרים שעונים במדויק על צרכי המטבח העכשווי
מעצבי המותג יוצקים במטבח האיטלקי הקלאסי נדבכים מודרנים המקנים לחלל מראה חם, אותנטי ומזמין ועם זאת ייחודי ועדכני. בתכנונם בולטת החשיבה על נוחות ואחסון וניכר כי כל אחת מפאותיו של האי מנוצלת עד תום בדמותן של גומחות לכלים ואביזרים ותוספת של שולחנות אוכל עשויים עץ איפאה ורגלי מתכת הנובעים מתוכו אך משמרים בחלל מראה אוורירי ונקי.
כחלק ממגוון החומרים הרחב ניתן למצוא מגוון איים מחומרים יחודיים כדוגמת ה- Fenix NTM שנחשב לחדשני ומתקדם, לוחות עץ השִׁטָּה השזורים גם הם, עברו בידוד תרמי המבטיח עמידות מירבית וחיתוכים בזווית של 45 ° , המייצרים אפקט של יחידה רציפה ואלגנטית במיוחד. זאת ועוד מציע המותג משטחים מפלדת פלטרוקס (Peltrox) עם כיור מובנה שפרט למראה המהוקצע והיחודי הופכים את את הרהיט לקל לתחוקה ולעמיד.
מטבחי דא קוצ'ינה- www.dacucina-kitchens.com, ראשון לציון, דיזיין סנטר ב"ב